Bacilli bio Miso, 250 g
BIO MISO
Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska. Hlavní složkou je Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji - plísňová kultura, která se pěstuje na rýži nebo jiné obilovině. Koji svými enzymy přeměňuje bílkoviny, cukry a tuky na stravitelnější a chutnější, používá se při výrobě saké, sojové omáčky nebo právě miso pasty.
Naše základní bio miso je světlé, sladko-slané, jemně namleté a má mnohostranné využití jako ochucovací pasta. Koji jsme vypěstovali na celozrnné bio rýži a jako protein jsme vybrali český bio hrách. Pak obsahuje jen sůl a nic víc! Můžete ho použít jako základ na polévku nebo dochucovadlo do omáček, zálivek, na zeleninu nebo kamkoliv, kam si slanou umami chuť žádáte. A pozor, je návykové!
Bio fermentovaná ochucovací pasta.
Objem: 250 g
Složení: hrách* 40%, rýže natural* 40%, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae. *Produkt ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energie: 883 kJ/208 kcal, bílkoviny: 10 g, tuky: 0,8 g, nasycené mastné kyseliny: 0,2 g, sacharidy: 40 g, z toho cukry: 2,3 g, sůl: 8 g.
Trvanlivost: garantujeme 6 měsíců od data doručení.
Skladujte v teplotě do +25 °C.
Kód | Kód: 51016K |
---|---|
Jméno značky: | Optimistic |
Kategorie: | Bacilli |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.